fbpx
ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 1 - 3 ΗΜΕΡΕΣ

Όροι Χρήσης & Πολιτική Απορρήτου

Η HELLAS MEDICAL, στο πλαίσιο του Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679 που έχει τεθεί σε ισχύ από την 25/05/2018, στο εξής ο «ΓΚΠΔ», όπως εκάστοτε ισχύει, έχει εκπονήσει την παρούσα πολιτική απορρήτου / προστασίας προσωπικών δεδομένων και σας παρέχει την ακόλουθη ενημέρωση για την επεξεργασία των δεδομένων σας προσωπικού χαρακτήρα και τα δικαιώματά σας ως υποκειμένου της επεξεργασίας.

Η ενημέρωση αυτή απευθύνεται σε φυσικά πρόσωπα που διενεργούν οποιαδήποτε συναλλαγή ή διατηρούν οποιαδήποτε νομική σχέση με την HELLAS MEDICAL και σε κάθε φυσικό πρόσωπο που υπό οποιαδήποτε ιδιότητα έχει συναλλακτικές σχέσεις με την HELLAS MEDICAL.

Η επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα συνίσταται στη συλλογή, οργάνωση, διάρθρωση, καταχώριση, αποθήκευση, μεταβολή, αναζήτηση πληροφοριών, χρήση, διαβίβαση, ανάκτηση, περιορισμό ή διαγραφή των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που έχουν περιέλθει ή θα περιέλθουν σε γνώση της HELLAS MEDICAL, είτε στο πλαίσιο των συναλλακτικών σας σχέσεων με αυτήν είτε στο πλαίσιο πληροφόρησης που λαμβάνει η HELLAS MEDICAL από τρίτο φυσικό ή νομικό πρόσωπο ή φορέα του δημοσίου τομέα κατά την άσκηση νομίμου δικαιώματός αυτού ή της ίδιας της HELLAS MEDICAL.

Η HELLAS MEDICAL, σε συμμόρφωση με το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο έχει προβεί σε όλες τις ενέργειες που απαιτούνται, εφαρμόζοντας τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα σε επίπεδο νομικής και τεχνολογικής συμμόρφωσης, αλλά και σε επίπεδο φυσικής ασφάλειας των προσωπικών δεδομένων. Στόχος είναι η HELLAS MEDICAL να εξασφαλίσει τη νόμιμη τήρηση, επεξεργασία και την ασφαλή φύλαξη των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που λαμβάνει δεσμευόμενη να προστατεύει με κάθε τρόπο την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων από απώλεια ή διαρροή, αλλοίωση, διαβίβαση ή την με οποιονδήποτε άλλο τρόπο αθέμιτη επεξεργασία τους. Με τον τρόπο αυτό παρέχει το εχέγγυο ότι πληροί όλες τις νομικές απαιτήσεις που προβλέπονται από τον νέο ΓΚΠΔ και αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τον λειτουργικό κίνδυνο και τον ενδεχόμενο κίνδυνο βλάβης των ατόμων και των προσωπικών δεδομένων τους που επεξεργάζεται.

Πνευματικά Δικαιώματα
Εκτός συγκεκριμένων δικαιωμάτων τρίτων (πνευματικά και άλλα), όλο το περιεχόμενο που κάθε φορά περιέχεται στις ιστοσελίδες (ενδεικτικά: σήματα, διακριτικά γνωρίσματα, φωτογραφίες, κείμενα και όλα εν γένει τα αρχεία), αποτελεί πνευματική και βιομηχανική ιδιοκτησία της HELLAS MEDICAL και προστατεύεται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού, κοινοτικού και διεθνούς δικαίου.

Το περιεχόμενο αυτό δεν δύναται να αποτελέσει εν όλω ή εν μέρει αντικείμενο εμπορίου, αντιγραφής, τροποποίησης, αναπαραγωγής, αναμετάδοσης, ή να μεταδοθεί ή να διανεμηθεί με οποιονδήποτε τρόπο από οποιονδήποτε χρήστη. Κάθε χρήστης δικαιούται να αποθηκεύσει μεμονωμένα ένα και μόνο αντίγραφο τμήματος του περιεχομένου των ιστοσελίδων για αυστηρά προσωπική του χρήση και χωρίς να διαγράψει τις ενδείξεις προέλευσής του.

Τα προϊόντα ή/και οι υπηρεσίες τρίτων που μπορεί να εμφανίζονται στις σελίδες των ιστοσελίδων, αποτελούν πνευματική και βιομηχανική ιδιοκτησία των τρίτων, οι οποίοι φέρουν την σχετική ευθύνη για το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες ή/και προϊόντα.

Υποχρεώσεις των Χρηστών
Οι χρήστες αποδέχονται, συμφωνούν και συνομολογούν ότι θα κάνουν σύννομη και πρόσφορη χρήση των ιστοσελίδων, υποκείμενοι εκτός των άλλων και στη νομοθεσία που αφορά τη μετάδοση δεδομένων από την Ελλάδα προς Κράτη-Μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τρίτες χώρες. Ως εκ τούτου, οι χρήστες ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, συμφωνούν ότι δεν θα κάνουν χρήση των ιστοσελίδων για:

   • Να προξενήσουν βλάβη σε ανήλικο.
   • Να μεταδώσουν ή να αποκτήσουν πρόσβαση σε περιεχόμενο που παραβιάζει οποιαδήποτε δικαιώματα τρίτων (πχ πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας)
   • Να προσβάλουν την προσωπικότητα τρίτων (π.χ. συκοφαντικό, ρατσιστικό)
   • Να έρχονται σε αντίθεση με το νόμο και τα χρηστά και συναλλακτικά ήθη
   • Να παρενοχλούν με οποιονδήποτε τρόπο την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα τρίτων.
   • Να παραπλανήσουν οποιονδήποτε ως προς την προέλευση του περιεχομένου των ιστοσελίδων, να ζημιώσουν με οποιονδήποτε τρόπο, τη φήμη της HELLAS MEDICAL ή τρίτων, να θέσουν σε κίνδυνο την ασφάλεια του δικτύου της HELLAS MEDICAL, να εμποδίσουν οποιονδήποτε χρήστη να έχει πρόσβαση στις ιστοσελίδες, ή να παρακάμπτουν τον έλεγχο της ταυτότητάς τους από την HELLAS MEDICAL.
   • Να εγκαταστήσουν και προωθήσουν, με οποιοδήποτε τρόπο, οποιουδήποτε είδους αυτόκλητη ή μη εξουσιοδοτημένη διαφήμιση ή μη ζητηθέντα από τον λήπτη ηλεκτρονικά μηνύματα (spam), αλυσιδωτές επιστολές, συστήματα πυραμίδων και οποιαδήποτε άλλη μορφή ανεπιθύμητης προώθησης περιεχομένου, καθώς και να εγκαταστήσουν και προωθήσουν διαφημίσεις, χωρίς την έγγραφη συναίνεση της HELLAS MEDICAL.
   • Να εγκαταστήσουν, προωθήσουν ή/και διαθέσουν περιεχόμενο που περιέχει ψηφιακούς ιούς ή οποιονδήποτε άλλο ηλεκτρονικό κώδικα, αρχεία ή προγράμματα, σχεδιασμένα να παρεμβληθούν, καταστρέψουν ή περιορίσουν τη λειτουργία οποιουδήποτε λογισμικού ή τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού, ή να εμποδίσουν άλλους χρήστες να χρησιμοποιούν τις ιστοσελίδες.
   • Να μην αποκαλύπτουν πληροφορίες δικές τους ή τρίτων που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των χρηστών ή τρίτων είτε συνομιλίες σε πραγματικό χρόνο (chats, messageboards), είτε κατά τη χρήση οποιασδήποτε υπηρεσίας των ιστοσελίδων που παρέχει δυνατότητα επικοινωνίας περισσοτέρων των δύο χρηστών.

Σε κάθε περίπτωση παράνομης ή αντίθετης στους παρόντες Όρους χρήσης των ιστοσελίδων, οι χρήστες υποχρεούνται να αποζημιώνουν την HELLAS MEDICAL για κάθε θετική και αποθετική της ζημία. Η μη ενάσκηση από την HELLAS MEDICAL των εκ των παρόντων Όρων δικαιωμάτων της δεν συνεπάγεται παραίτησή της από τα δικαιώματά της αυτά.


Εξαίρεση Υποχρέωσης για Συνδέσμους Τρίτων Μερών

Η HELLAS MEDICAL μπορεί να αναφέρει στην ιστοσελίδα, ιστοσελίδες τρίτων στο Διαδίκτυο. Η HELLAS MEDICAL δηλώνει ξεκάθαρα ότι δεν έχει καμία επιρροή στο σχέδιο και το περιεχόμενο των συνδεδεμένων σελίδων. Οποιαδήποτε αναφορά ή και link σε άλλα site, παρέχεται για τη διευκόλυνσή σας. Η HELLAS MEDICAL δεν φέρει καμία ευθύνη για τα περιεχόμενα, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχονται, (διαφήμιση ή πώληση) στα site αυτά.


Προσωπικά δεδομένα που επεξεργαζόμαστε και από πού συλλέγονται

Η HELLAS MEDICAL είναι Ανώνυμη Εμπορική και Βιοτεχνική Εταιρία που εδρεύει στη Κομοτηνή και λαμβάνει υπόψη τα προσωπικά σας δεδομένα πολύ σοβαρά.

Με την εγγραφή σας για άνοιγμα λογαριασμού, τοποθέτηση παραγγελίας, ή αποστολή ενός αιτήματος, συγκεντρώνουμε συγκεκριμένες προσωπικές πληροφορίες από εσάς, για παράδειγμα το όνομά σας, την ταχυδρομική σας διεύθυνση, τους αριθμούς τηλεφώνων σας, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κ.α.

Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες αυτές για την αναγνώρισή σας ως πελάτη, για να επεξεργαστούμε την παραγγελία σας, να σας παραδώσουμε τα προϊόντα, να διαχειριστούμε τις πληρωμές, να ανανεώσουμε τα στοιχεία του προφίλ σας στο αρχείο μας και γενικά τον λογαριασμό σας σε εμάς. Πιο συγκεκριμένα, να σας στέλνουμε πληροφορίες μέσω ταχυδρομείου, email, μηνυμάτων στο κινητό σας τηλέφωνο, ή μέσω οποιονδήποτε άλλων ηλεκτρονικών μέσων, συμπεριλαμβανομένων των κοινωνικών δικτύων, για πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα, τις εκδηλώσεις μας, προσφορές και υπηρεσίες. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες για να προσαρμόσουμε τον τρόπο επικοινωνίας μαζί σας, έτσι ώστε να απευθυνόμαστε πιο προσωπικά σε εσάς.

Μπορεί επίσης κατά καιρούς να σας ρωτήσουμε για άλλες πληροφορίες, όπως για παράδειγμα το μέγεθός σας, τις προτιμήσεις σας σε μια κατηγορία προϊόντων, την ηλικία σας, ή τις τυχόν ειδικές ημερομηνίες, όπως είναι τα γενέθλια, η ονομαστική σας εορτή, οι οποίες θα χρησιμοποιηθούν για την ενίσχυση των υπηρεσιών μας προς εσάς.

Επιπρόσθετα, μπορεί να συλλέγουμε στατιστικές πληροφορίες σχετικά με την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας, τις πωλήσεις και άλλες σχετιζόμενες με τη χρήση πληροφορίες που μπορεί να δώσουμε σε τρίτους κατά περίπτωση και για συγκεκριμένους σκοπούς. Στα στατιστικά αυτά στοιχεία δεν περιλαμβάνεται οποιαδήποτε πληροφορία που μπορεί να σας ταυτοποιήσει προσωπικά.

Μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία για τις εσωτερικές μελέτες μάρκετινγκ και δημογραφικών, μαζί με μη προσωπικά δεδομένα για την ανάλυση και παρακολούθηση του καταναλωτικού προφίλ, ώστε να βελτιώνουμε συνεχώς τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας και να κατανοήσουμε τι μπορεί να παρουσιάζει ενδιαφέρον για εσάς και τους άλλους πελάτες μας.

Επιδιώκουμε συνεχώς να είμαστε σύννομοι με τις απαιτήσεις της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και κάθε ισχύοντες νόμους και κανονισμούς, για να εξασφαλίζουμε ότι τα προσωπικά σας στοιχεία φυλάσσονται με ασφάλεια και επεξεργάζονται με τη θεμιτή και νόμιμη διαδικασία. Τα στοιχεία σας, διατηρούνται και ελέγχονται από την HELLAS MEDICAL, η οποία λειτουργεί ως ο ελεγκτής των στοιχείων για τους σκοπούς που φυλάσσονται. Παρακαλούμε καλέστε την HELLAS MEDICAL, για κάθε πληροφορία σχετικά με τα προσωπικά σας στοιχεία.

Η με τον ανωτέρω τρόπο γνωστοποίηση προσωπικών δεδομένων από τους χρήστες της ιστοσελίδας και του ηλεκτρονικού καταστήματος της HELLAS MEDICAL συνιστά αποδοχή των όρων χρήσης των δεδομένων αυτών σύμφωνα με το παρόν.

Τα προσωπικά σας δεδομένα επεξεργάζονται για σκοπούς που αφορούν τη διοίκηση και διαχείριση του προσωπικού και για σκοπούς που συνδέονται με τη δραστηριότητα και τα έννομα συμφέροντα της εταιρίας, αλλά και των εργαζομένων της.

Νόμιμη βάση επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων

Η HELLAS MEDICAL επεξεργάζεται νόμιμα τα προσωπικά σας δεδομένα, εφόσον η επεξεργασία αυτή είναι απαραίτητη: για τη σύναψη σύμβασης μεταξύ μας ή για τη συμμόρφωση της HELLAS MEDICAL με έννομη υποχρέωσή της ή για την επιδίωξη των εννόμων συμφερόντων της ή για την εκπλήρωση καθήκοντός της που εκτελείται προς το δημόσιο συμφέρον, ή εφόσον βασίζεται στην προηγούμενη ρητή συναίνεσή σας, εφόσον η επεξεργασία δεν θεμελιώνεται σε κάποια από τις ανωτέρω αναφερόμενες νόμιμες βάσεις επεξεργασίας.

Ανάκληση συγκατάθεσης

Για τις περιπτώσεις που η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων βασίζεται στην προηγούμενη ρητή συγκατάθεσή σας, έχετε δικαίωμα να ανακαλέσετε οποτεδήποτε τη συγκατάθεσή σας, χωρίς να θίγεται η νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε σε αυτήν μέχρι και την ανάκλησή της. Η ανάκληση της συγκατάθεσης σας μπορεί να υποβληθεί στο τμήμα της HELLAS MEDICAL προς το οποίο δώσατε αρχικά τη συγκατάθεσή σας ή με το οποίο έχετε συναλλαγή.

Χρόνος τήρησης των προσωπικών δεδομένων

Η HELLAS MEDICAL διατηρεί τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα προβλέπεται ανά περίπτωση, από το εκάστοτε ισχύον νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο και σε κάθε περίπτωση για χρονικό διάστημα είκοσι (20) ετών από την τελευταία ημερολογιακή ημέρα του έτους λήξης της εκάστοτε συναλλακτικής σας σχέσης με την HELLAS MEDICAL. Σε περίπτωση που οποιοδήποτε αίτημα συνεργασίας / συναλλαγής σας με την HELLAS MEDICAL δεν γίνει αποδεκτό και δεν ολοκληρωθεί η συναλλαγή ή η κατάρτιση σύμβασης τα δεδομένα θα τηρούνται για χρονικό διάστημα πέντε (5) ετών. Σε περίπτωση δικαστικής αντιδικίας τα προσωπικά δεδομένα που σας αφορούν θα τηρούνται σε κάθε περίπτωση μέχρι τη λήξη της εκκρεμοδικίας ακόμα και στην περίπτωση υπέρβασης του ανωτέρω χρονικού διαστήματος των είκοσι (20) ετών.


Δικαιώματα Χρηστών / Υποκειμένων

Ως χρήστες / υποκείμενα επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων διατηρείτε τα ακόλουθα δικαιώματα:

   • Δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά δεδομένα που σας αφορούν και εφόσον αυτά υφίστανται επεξεργασίας από την HELLAS MEDICAL, ως υπεύθυνη επεξεργασίας, τους σκοπούς αυτής, τις κατηγορίες των δεδομένων και τους αποδέκτες ή τις κατηγορίες αποδεκτών αυτών.

   • Δικαίωμα διόρθωσης ανακριβών δεδομένων καθώς και συμπλήρωσης ελλιπών δεδομένων (άρθρο 16 ΓΚΠΔ).

   • Δικαίωμα διαγραφής των προσωπικών σας δεδομένων υπό την επιφύλαξη των υποχρεώσεων και των νόμιμων δικαιωμάτων της HELLAS MEDICAL για τη διατήρησή τους με βάση τις εκάστοτε ισχύουσες νομοθετικές και κανονιστικές διατάξεις.

   • Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων εφόσον, είτε αμφισβητείται η ακρίβεια αυτών, είτε η επεξεργασία είναι παράνομη, είτε εξέλειπε ο σκοπός της επεξεργασίας και υπό την προϋπόθεση ότι δεν συντρέχει νόμιμος λόγος για τη διατήρησή τους.

   • Δικαίωμα φορητότητας των προσωπικών σας δεδομένων σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας, υπό την προϋπόθεση ότι η επεξεργασία βασίζεται σε συγκατάθεση σας και διενεργείται με αυτοματοποιημένα μέσα.

   • Δικαίωμα εναντίωσης για λόγους που αφορούν στην ιδιαίτερη κατάστασή σας στην περίπτωση που τα προσωπικά σας δεδομένα υφίστανται επεξεργασία για την εκπλήρωση καθήκοντος που εκτελείται προς το δημόσιο συμφέρον ή κατά την άσκηση δημόσιας εξουσίας που έχει ανατεθεί στην HELLAS MEDICAL ή για τους σκοπούς των εννόμων συμφερόντων που επιδιώκει αυτή ή τρίτο μέρος.

   • Δικαίωμα ανάκλησης συγκατάθεσης ανά πάσα στιγμή για συγκεκριμένη επεξεργασία σε περίπτωση που είχε παρασχεθεί η συγκατάθεση για συγκεκριμένο σκοπό.

Η άσκηση των προαναφερομένων δικαιωμάτων προϋποθέτει την υποβολή, χωρίς κόστος, έγγραφης αίτησης στην HELLAS MEDICAL.

Για οποιοδήποτε θέμα ο χρήστης / το υποκείμενο των δεδομένων μπορεί να απευθυνθεί στον αρμόδιο Υπεύθυνο για την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα της HELLAS MEDICAL στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected]

Επίσης, μπορείτε να τροποποιήσετε ή να ενημερώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία, εάν συνδεθείτε στην ιστοσελίδα, «MYACCOUNT».


Άλλα Άτομα που Μπορεί να Χρησιμοποιήσουν τις Πληροφορίες σας
Κατά περίπτωση μπορεί να μοιραστούμε τις πληροφορίες σας με συγγενείς εταιρείες συμπεριλαμβανομένων και άλλων εταιρειών του ομίλου HELLAS MEDICAL, franchisees, αδειούχους και επιλεγμένους παρόχους υπηρεσιών που εκτελούν λειτουργίες για λογαριασμό μας, καθώς και τη διενέργεια διαφημιστικών υπηρεσιών ή διαχείρισης των δεδομένων.

Ενδέχεται επίσης να μοιραστούμε τις πληροφορίες σας με άλλες εταιρείες που βοηθούν στην προώθηση των προϊόντων και υπηρεσιών της HELLAS MEDICAL, προκειμένου να σας παρέχουμε βελτιωμένες υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών. Σε κάθε περίπτωση, εμείς θα παρέχουμε σε αυτές τις εταιρείες μόνο τις πληροφορίες που χρειάζονται για την εκτέλεση των υπηρεσιών τους και δεν θα επιτρέψουμε την χρήση των πληροφοριών αυτών για άλλους σκοπούς. Η χρήση των πληροφοριών, θα γίνεται σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε και να συμφωνείτε, ότι σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να αποκαλύψουμε προσωπικές πληροφορίες που σας αφορούν σε τρίτους, επειδή οι απαιτήσεις του νόμου το επιβάλλουν, για την συμμόρφωση με οποιαδήποτε νομική διαδικασία, για τους σκοπούς μείωσης του πιστωτικού κινδύνου, για την πρόληψη και τον εντοπισμό απάτης ή και προστασίας για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων και της περιουσίας της HELLAS MEDICAL.

Η HELLAS MEDICAL έχει νομίμως διασφαλίσει ότι οι εκτελούντες για λογαριασμό της την επεξεργασία πληρούν τις προϋποθέσεις και παρέχουν επαρκείς διαβεβαιώσεις για την εφαρμογή των κατάλληλων τεχνικών και οργανωτικών μέτρων, ώστε η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων να διασφαλίζει την προστασία των δικαιωμάτων σας.


Αλλαγές στη Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
Είναι πιθανό να ανανεώνουμε τη Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων κατά διαστήματα. Η τροποποιημένη Δήλωση Απορρήτου θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε να ελέγχετε την ιστοσελίδα τακτικά, για να ενημερώνεστε για τις αλλαγές στη Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Δήλωση Ασφάλειας
Δυστυχώς η μετάδοση των πληροφοριών μέσω του διαδικτύου δεν είναι απόλυτα ασφαλής. Παρά το γεγονός ότι εμείς κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων που υποβάλλονται σ’ εμάς και οποιαδήποτε μετάδοση γίνεται με δική σας ευθύνη.

Παρόλα αυτά, μπορούμε να χρησιμοποιούμε αυστηρές διαδικασίες και χαρακτηριστικά ασφαλείας, για να αποτρέπουμε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, όπου είναι δυνατό.

Η ιστοσελίδα και οι εφαρμογές χρησιμοποιούν τη συγκεκριμένη τεχνολογία κρυπτογράφησης για την προστασία των πληροφοριών σας κατά τη διάρκεια της μεταφοράς δεδομένων. Η τεχνολογία SSL κρυπτογραφεί πληροφορίες παραγγελίας όπως το όνομά σας, η διεύθυνσή σας και τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας.

Με την εγγραφή του στην ιστοσελίδα ο χρήστης συναινεί όπως τα προσωπικά του στοιχεία χρησιμοποιηθούν από την εταιρεία HELLAS MEDICAL  ως υπεύθυνης για την επεξεργασία τους μέσω αυτοματοποιημένων μέσων, είτε από την ίδια είτε μέσω οποιουδήποτε άλλου προσώπου διορίσει η HELLAS MEDICAL για τη διενέργεια της επεξεργασίας κατ’ εντολή και για λογαριασμό της.

Οι παρόντες Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης και κάθε τροποποίησή τους διέπονται από το Ελληνικό δίκαιο.

Η HELLAS MEDICAL δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία προκύψει από την αδυναμία σας να σεβαστείτε και να ακολουθήσετε τους ανωτέρω όρους χρήσεως.

Όροι Χρήσης

Όπως τα περισσότερα sites στο διαδίκτυο έτσι και στο www.hellas-medical.gr χρησιμοποιούμε cookies ώστε να έχουμε πρόσβαση σε ορισμένες πληροφορίες κάθε φορά που περιηγείστε με κάποιον web browser στο κατάστημα μας. Χωρίς την χρησιμοποίηση των cookies δεν μπορεί να ληφθεί παραγγελία όχι μόνο από το www.hellas-medical.gr, αλλά απ’όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα. Παράλληλα τα cookies μας επιτρέπουν να σας προσφέρουμε σημαντικές υπηρεσίες όπως: κατάσταση παραγγελιών, προσωπικές ρυθμίσεις, αποθήκευση αντικειμένων στο καλάθι ή στην λίστα υπενθύμισης σας μεταξύ δύο επισκέψεών σας κ.α.
To cookies είναι λοιπόν αυτό που σας επιτρέπει να αφήνεται προϊόντα στο καλάθι σας, κατά την διάρκεια διαφόρων επισκέψεων σας στο κατάστημα μας. Σε συνεργασία μαζί του λειτουργεί το καλάθι τους καταστήματος μας και για τον λόγο αυτό δεν θα μπορείτε να ολοκληρώσετε τις online αγορές σας αν έχετε απενεργοποιήσει την λειτουργία των cookies στον browser που χρησιμοποιείτε. Θα πρέπει να σας επισημάνουμε ότι τα cookies που χρησιμοποιεί το www.hellas-medical.gr είναι απολύτως ασφαλή.
Τρίτοι προμηθευτές, συμπεριλαμβανομένης της Google, δύναται να εμφανίσουν διαφημίσεις της hellas-medical.grσε διάφορους ιστότοπους στο διαδίκτυο.
Τρίτοι προμηθευτές (συμπεριλαμβανομένης της Google), δύναται να κάνουν χρήση cookies για την ενημέρωσή, βελτιστοποίηση και προβολή διαφημίσεων που βασίζονται σε προηγούμενη επίσκεψη του χρήστη στο δικτυακό τόπο της hellas-medical.gr.
Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν την εξαίρεσή τους από τέτοια χρήση των cookies από την Google.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Σαν επισκέπτης μπορείτε να περιηγηθείτε ελεύθερα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα , χωρίς να δώσετε οποιαδήποτε προσωπική σας πληροφορία. Στην περίπτωση που θα θέλατε να εγγραφείτε σαν μέλος στο κατάστημα μας και να προχωρήσετε σε δημιουργία ενός λογαριασμού, προκειμένου να ενεργοποιηθούν αυτόματα οι αντίστοιχες υπηρεσίες μέλους του site (εμπορικές συναλλαγές, παρακολούθηση παραγγελιών, διαγωνισμοί, newsletters κ.λπ.), θα σας ζητήσουμε το ονοματεπώνυμο και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail address), καθώς και ένα όνομα χρήστη (username) μαζί με κωδικό εισόδου (password), που θα χρησιμοποιείτε για να συνδέεστε κάθε φορά με τον λογαριασμό σας. Επιπλέον προσωπικά δεδομένα θα σας ζητηθούν σε περίπτωση που επιθυμείτε να υποβάλλετε μια παραγγελία ή απλά να ενημερωθείτε για νέα προϊόντα και υπηρεσίες, προκειμένου να διευκολυνθεί η επικοινωνία της εταιρείας μαζί σας.
Απαραίτητη προϋπόθεση για την πραγματοποίηση μιας αγοράς σας από το www.hellas-medical.gr είναι η γνωστοποίηση από πλευράς σας, κάποιων πληροφοριών/προσωπικών σας στοιχείων για την διαδικασία της ηλεκτρονικής συνδιαλλαγής.
Όταν κάνετε μια παραγγελία και προκειμένου αυτή να εκτελεστεί και να σας παραδοθεί επιτυχώς, θα σας ζητήσουμε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση κατοικίας σας και την διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα προϊόντα που επιθυμείτε (εάν διαφέρει από την πρώτη), τον αριθμό του σταθερού σας τηλεφώνου (ή όποιο άλλο τηλέφωνο θέλετε, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας), την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail address) κ.λπ. Αν επιλέξετε πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας θα πρέπει να συμπληρώσετε τα στοιχεία της στα ανάλογα πεδία, ενώ στην περίπτωση έκδοσης τιμολογίου θα σας ζητηθεί το όνομα της επιχείρησης, το ΑΦΜ και η διεύθυνση της έδρας της.
Επιπλέον υπάρχει περίπτωση να σας ζητηθεί η ενεργοποίηση των cookies.
Ζητάμε τόσες μόνο πληροφορίες όσες μας χρειάζονται, προκειμένου να απολαύσετε συνεπή παράδοση των προϊόντων που παραγγείλατε, ασφαλή πληρωμή της παραγγελίας σας και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση βασισμένη στις ανάγκες και προτιμήσεις σας.
Διαχειριστής και αποδέκτης όλων των παραγγελιών καθώς και υπεύθυνος για τις εισπράξεις με κάθε τρόπο είναι η ΕΡΝΑΝΤΕΖ ΟΥΤΖΟΑ ΓΚΟΡΜΠΑΤΣΟΡ ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ. με έδρα την ΚΟΜΟΤΗΝΗ  επί της οδού ΑΙΝΟΥ 4.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η εταιρεία συλλέγει και επεξεργάζεται τα στοιχεία αυτά για ιδίο όφελος και ακολουθώντας απαρέγκλιτα τις αρχές της προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται από τους σχετικούς νόμους και διεθνείς συμβάσεις, δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη και χωρίς την προηγούμενη έγγραφη έγκρισή σας χρήση αυτών, για διαφημιστικούς ή άλλους λόγους. Το www.hellas-medical.gr ρητά δηλώνει ότι με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, ανταλλάσσει μέρος ή το σύνολο των προσωπικών στοιχείων και των πληροφοριών που μας εμπιστεύεστε (άρθρο 11 ν. 2472/1997).
Το www.hellas-medical.gr δεσμεύεται από τον νόμο και είναι υποχρεωμένο να τηρεί με ασφάλεια καθώς και να φροντίζει για την προστασία των προσωπικών δεδομένων κάθε πελάτη και εγγεγραμμένου μέλους που χρησιμοποιεί το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας. Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν ή επεξεργαστούν τα προσωπικά σας δεδομένα από τρίτο πρόσωπο, φυσικό ή νομικό, για ανεπιθύμητη επικοινωνία ή για να σας αποσταλεί διαφημιστικό υλικό το οποίο δεν έχετε ζητήσει. Επίσης, σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται τα προσωπικά σας δεδομένα να δοθούν σε άλλες εταιρείες χωρίς την άδειά σας. Ακόμα και το να μοιραστούμε κάποια στοιχεία σας με κάποιο τρίτο μπορεί να ωφελήσει σημαντικά τις αγορές σας, θα γίνει μόνο μετά από δική σας έγκριση.
Όλες οι πληροφορίες κάθε παραγγελίας και τα προσωπικά στοιχεία κάθε μέλους του www.medical-plus.gr είναι εμπιστευτικά και κωδικοποιημένα, ώστε να μην μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τρίτους.
Τα προσωπικά δεδομένα των μελών του www.hellas-medical.gr αποθηκεύονται, χρησιμοποιούνται και επεξεργάζονται αποκλειστικά και μόνο από την εταιρεία, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση αυτών αναφορικά με λειτουργίες ηλεκτρονικών συνδιαλλαγών. Χρησιμοποιούμε επομένως τα δεδομένα που μας έχετε εμπιστευτεί για να μπορούμε έτσι να σας προσφέρουμε μια ξεχωριστή αγοραστική εμπειρία με διάφορους τρόπους:
Για να μπορείτε να εγγραφτείτε σαν μέλος στο www.medical-plus.gr. Ως μέλος έχετε πρόσβαση σε παλαιές και τωρινές παραγγελίες προκειμένου να ελέγξετε την κατάσταση αυτών, μπορείτε να κρατάτε λίστα των προϊόντων που θέλετε να αγοράσετε μελλοντικά, καλάθι προϊόντων, προσωπικές ρυθμίσεις κ.α.
Για να κάνουμε άμεση παράδοση στον χώρο σας παραγγελιών που έχετε κάνει online.
Για να μπορείτε να επιβεβαιώνετε και να ελέγχετε τις παραγγελίες σας.
Για να μπορούμε να σας ενημερώνουμε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τα νέα του e-shop, για ειδικές προσφορές και προϊοντικές ενημερώσεις.
Εξαιρετικά μπορεί να δημοσιοποιηθούν προσωπικά σας στοιχεία από την εταιρεία, τηρουμένης πάντα της προβλεπόμενης από το νόμο διαδικασίας όταν τούτο επιβάλλεται από Δημόσια Αρχή, δικαστήριο κ.λπ.
Η εταιρεία κάνει μόνο χρήση απρόκοπων στατιστικών δεδομένων (τύπο browser, γεωγραφική περιοχή κ.λπ.) με σκοπό να βελτιώνει συνεχώς το ηλεκτρονικό της κατάστημα, αλλά και γενικότερα για να γνωρίσει καλύτερα τους επισκέπτες του.

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΜΕΛΟΥΣ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Ως εγγεγραμμένο μέλος του www.hellas-medical.gr έχετε ανά πάσα στιγμή τη δυνατότητα πρόσβασης σε κάθε στοιχείο που μας έχετε εμπιστευθεί (δικαίωμα πρόσβασης, άρθρο 12 ν. 2472/1997). Εφόσον υπάρχει λόγος μπορείτε να προβείτε σε αλλαγή των προσωπικών στοιχείων που μας έχετε γνωστοποιήσει ή και να περιορίσετε ή ακυρώσετε τη χρήση κάποιων από τα στοιχεία αυτά, κάνοντας login με την βοήθεια του ονόματος χρήστη και κωδικού εισόδου, μεταβαίνοντας στα στοιχεία του λογαριασμού σας. Γενικά μπορείτε να προβάλλετε οποιεσδήποτε αντιρρήσεις για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων (δικαίωμα αντίρρησης, άρθρο 13 ν. 2472/1997).